Flitspoll: De beste zangers van Nederland (aflevering 3)

Vanavond werd de derde aflevering van De beste zangers van Nederland uitgezonden. Alle optredens zijn terug te zien op sterren.nl en de liedjes zijn verkrijgbaar op iTunes.

Deze week was Yes-R de hoofdgast. De beste zangers van Nederland is natuurlijk maar een spelletje, dus je kan in onze poll op meerdere artiesten tegelijk stemmen.

Beste performance in aflevering 3 van Beste Zangers?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Flitspoll: De beste zangers van Nederland (aflevering 3)

  1. Peterke!

    Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Ik was het eigenlijk wel grotendeels eens met de Top6 van Yes-R. Er zijn echter twee artiesten die ik gewisseld zou hebben. Ruth Jacott heeft echt geweldig mooi gezongen, maar Berget Lewis vond ik toch iets beter. Nikki was duidelijk de beste van de avond. Wat een optreden! Ik weet dat ze een zangeres is dat alles kan zingen, maar rappen had ik toch niet echt verwacht. Ook complimenten voor Gerard Joling. Het was weliswaar geen goede R&B, maar ik heb respect dat hij het geprobeert heeft. :)

    Mijn Top6:

    #1. Nikki Kerkhof
    #2. Berget Lewis
    #3. Ruth Jacott
    #4. Freek Bartels
    #5. Gerard Joling
    #6. Peter Beense

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Wat leuk hoe meningen uiteen kunnen lopen. Maarja over de nummer 1 zijn we het eens.

        /   Reply  / 
  2. Henk

    De minste uitzending tot nu toe vind ik persoonlijk. Maar dit keer was Nikki toch de beste. En Freek ja….. die blijf ik geweldig vinden. Ook Ruth Jacott zong haar lied goed, maarja zo doet ze dat nummer ook. Gerard viel me alweer zwaar tegen. Hij moet er niet te makkelijk over gaan denken en dat idee heb ik toch wel als ik hem hier telkens zie. En ja…. Peter Beense vind ik een grote opvulling. Waarom hij erin zit snap ik nog steeds niet. Van Berget Lewis ben ik gewoon niet stuk, ook nooit geweest. Zij heeft het voor mij echt niet, terwijl ik best wel hoor dat ze goed is maar toch…..

      /   Reply  / 
  3. Bart

    Deze keer was het heel duidelijk. Nikki was echt de beste. Wat een heerlijke stem heeft ze toch. Volgende week gaat ze echt knallen. Ik kreeg meteen kippenvel van haar nummer Somewhere over The Rainbow!

      /   Reply  / 
    1. Peterke!

      Ik ben ook heel blij dat ze dat nummer gaat zingen. Ik vind dat zo’n ongelooflijk mooi nummer en als iemand dat nummer geweldig kan zingen is Nikki het wel. Ik ben zeer benieuwd. Ik hoop ook dat het derde album van Nikki snel komt. Ik weet dat die in de maak was. Hopen dat die zo goed als klaar is nu. :D

        /   Reply  / 
      1. Rik

        Het album zou na de zomer komen, in australie werkt ze nu aan de laatste nummers!!

          /   Reply  / 
        1. Peterke!

          Ik kan niet wachten! :D

            /   Reply  / 
    2. Henk

      Volgens mij heeft ze dit in Idols gezongen voor haar overleden lerares. Zoiets staat me bij, en ik weet nog dat het wel heel mooi was.

        /   Reply  / 
      1. Christian

        Dat was ‘Climb Every Mountain’ ;)

          /   Reply  / 
        1. Henk

          Ok, thanks

            /   Reply  / 
  4. Joey

    Ik ben het ermee eens dat Gerard vandaag een niet al te beste uitvoering deed, maar daar moet wel bij worden gezegd dat hij de enige is die echt heeft geprobeerd te rappen, waarvoor groot respect. Hij heeft van alle deelnemers de grootste staat van dienst en daarmee ook het meeste te verliezen. Vorige week zong hij een nummer dat behoort tot het repertoire waarmee hij in het land optreed en er daarom misschien iets te gemakkelijk over dacht, vandaag heeft hij zich gewaagd aan rappen. Volgende keer komt het er voor hem echt op aan en ik twijfel er niet aan dat hij in deze serie echt nog wel laat zien wat hij werkelijk in huis heeft.

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Ja die Joling heeft zeker genoeg in huis dat heeft hij de afgelopen jaren wel bewezen. Ik heb wel bewondering voor hem. Hij is jarenlang toch een beetje uitgelachen en toen kwam hij opeens terug met ‘Maak me gek’ en nog veel meer andere hits. Ja hij heeft zijn sporen inmiddels dik verdiend en dat kan zeker niemand ontkennen ook al hou je niet van zijn muziek. Maar ik vind dat hij te makkelijk over dit programma heeft gedacht. Maar wie weet bewijst hij volgende keer wel het tegendeel.

        /   Reply  / 
      1. Joey

        Ik hoop het ook! Gaat vast goed komen!!

          /   Reply  / 
  5. Marcus Lucas Auteur

    Ik had zelf deze week op Nikki en Berget gestemd. Grappig om te zien dat Berget nu met 4% onderaan staat. Ik vond dat een lekker optreden.

      /   Reply  / 
  6. Johan van de Velde

    Programma’s als deze laten weer eens zien (en horen) waarom sommige artiesten waarschijnlijk nooit echt bij de top zullen horen.
    Freek, Nicky en Berget zijn (technisch) prima zangers, maar ze missen iets. De x-factor wordt dat vaak genoemd.
    Dit type zanger valt niet echt op, heeft te weinig eigens en is makkelijk vervangbaar.
    Ruth Jacott en Gerard Joling (waar ik zeker geen liefhebber van ben) zijn daarentegen onmiskenbaar.
    Dat maakt hen tot de (top) artiest die ze zijn (geweest….).

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Nikki publiekswinnaar aflevering 3 Beste Zangers (video) | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>