Hit of Shit: Rigby – Take a Chance (video)

Rigby heeft een nieuwe single uit, en wat voor eentje; Take a Chance heeft hitpotentie.

Leadzanger Christon over de radiopremière: “Alweer zat ik met het zweet in mijn handen voor de radio vanmorgen en heb ik vannacht geen oog dichtgedaan! Wij laten op dit album een totaal andere sound horen dan voorheen en het is maar afwachten of de luisteraars dit net zo leuk vinden als wijzelf…dit lijkt een 2e keer gelukt te zijn!”

De clip is in vijf uurtjes opgenomen in Amsterdam. Het script was eenvoudig: leadzanger denkt een serieuze clip op te nemen, maar zijn bandleden denken daar heel anders over.

“We hebben vreselijk veel plezier gehad. Het opnemen verliep heel vlot, waarschijnlijk omdat we niet hoefden te acteren…dit is hoe het er in ons dagelijks leven altijd aan toe gaat en hoe we met elkaar omgaan.” Aldus Christon.

Take a Chance is de tweede single van het nieuwe Rigbyalbum dat 6 oktober verschijnt. Rigby geeft dan een releaseshow in het Utrechtse Tivoli. Check hier voor kaarten.

De single Take a Chance is hier op iTunes te downloaden.

Rigby - Take a Chance

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>