Borsato extatisch over opening poptempel Ziggo Dome

Marco Borsato opende gisteravond de Ziggo Dome in Amsterdam. De zanger is in de wolken: “Wat heb ik ongelofelijk genoten van deze bijzondere avond. De Ziggo Dome is officieel geopend en daarmee een nieuwe muzikaal tijdperk!”, laat hij weten via Twitter.

De zanger schrijft vandaag ook een blog op zijn site. “Het is natuurlijk een enorme eer om als allereerste artiest te mogen spelen in deze volledig nieuwe poptempel!”

“Als gasten had ik Krystl meegenomen, die in alle Dichtbij-shows te gast was, maar ook mijn finalekandidaat van The Voice of Holland, Iris Kroes. Ook Lange Frans, die al eerder te gast was tijdens de tour 3Dimensies in het GelreDome was er om samen met mij Vrij en Wat Zou Je Doen te zingen. Tot slot had ik de 3Js uitgenodigd om het podium met mij te delen. Ik ben elke keer weer onder de indruk van het talent van deze drie mannen!”

Op Youtube zijn inmiddels diverse video’s van het concert van gisteravond verschenen. Die zijn niet allemaal van even goede kwaliteit, maar het kanaal van lekkerpoepie heeft een flink aantal filmpjes met redelijke geluidskwaliteit, inclusief close-ups.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>