Christiaan Hof en Angela Moyra in aflevering 2 DBSSW

Update na aflevering 2 klik: Rogier, Mattanja & Angela ronde verder in DBSSW

In aflevering 2 van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, die komende maandag wordt uitgezonden, zien we een aantal opvallende namen. Christiaan Hof doet mee! Maar ook Angela Moyra en John Hill maken hun opwachting in de zomerhit van Nederland 3.

Christiaan Hof scoorde al een hit met Dit lichaam luistert niet, en maakte een prachtige Nederlandstalig plaat. Daarnaast schreef hij nummers voor onder meer Jim Bakkum en Bastiaan Ragas en zong hij in de band van Alain Clark, met wie hij zijn plaat produceerde.

Angela Moyra deed in 2010 mee aan Popstars, waarin ze in de auditieronde indruk maakte met haar zelfgeschreven liedje Timid. Ze schopte het tot de laatste zes in de talentenshow. In 2011 haalde ze de finale van de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter, en 3FM bombardeerde haar tot Serious Talent.

John Hill, waar ik onlangs nog dit stukje over schreef, is ook te zien in de komende uitzending van DBSSW (dit is de hashtag voor de show in sociale media). Sowieso dus al drie artiesten waarvan ik vind dat ze door zouden moeten naar de volgende ronde.

Maar er kunnen er maar twee door, en dan zijn er ook nog de artiesten waar ik nog nooit van gehoord had: Jasper Merle, Marlijne Jans, Tom Haze, Astrid Tan, Rogier Pelgrim, Mattanja Joy Bradley en Linda Kreuzen. Wat nu als daar nog meer groot talent tussen zit?

Dat wordt een bloedbad! Lees meer over alle artiesten en bekijk de introductiefilmpjes op:
debestesingersongwriter.nl


Video op Youtube

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Christiaan Hof en Angela Moyra in aflevering 2 DBSSW

  1. Johan van de Velde

    Ik weet niet precies wat de criteria van dit programma zijn, maar het is wel opvallend dat er nogal wat kandidaten zijn die de ronde al gedaan hebben.
    Je zou denken dat het bij zo’n programma om het signaleren van nieuw talent gaat.
    Maar goed, als Angela Moyra net zo mooi zingt en schrijft als ze eruit ziet zal ik niet klagen. Hoewel, lichtelijk cynisch als ik ben, hou ik nog een slag om de arm.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>