Hit of Shit: Jan Smit – Altijd Daar (video)

De tweede single van Jan Smit’s topalbum Vrienden is uit, inclusief frisse videoclip. In mijn korte review van Jan’s album schreef ik toevallig al dat Altijd Daar mijn favoriete track op die plaat is. Ik vind dit dus uiteraard een uitstekende singlekeuze.

Altijd Daar is een vrolijk nummer. Het refrein is pakkend, en hoewel de tekst vrij simpel lijkt, is het geheel toch vrij briljant in elkaar gestoken door Jan (tekst) en de heren Tol & Tol (muziek en productie). De clip bevat beelden van Jan’s tv-show De Zomer Voorbij, waarin Jan zijn bekende charmes als altijd weer volledig in de strijd werpt.

De track staat momenteel op plek 28 in de iTunes Download Top 100, maar Jan verkoopt ook altijd veel via andere sites en platenwinkels, dus uit die notering in iTunes kunnen we nog niet afleiden wat de single komend weekend precies gaat doen in de Single Top 100. Dat zou heel goed een hogere notering kunnen worden.

Altijd Daar op iTunes en Altijd Daar (Bol)

Jan Smit - Altijd Daar

Loading ... Loading ...


Video op Youtube

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Jan Smit – Altijd Daar (video)

  1. Robin

    Leuk nummer inderdaad.. een van de betere songs van Jan Smit. Werd tijd na die mindere songs als Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Single Top 100: Jan Smit op 1, TVOH blijft scoren | NLpop

  3. Pingback: The Voice drukt wederom stempel op Single Top 100 | NLpop

  4. Pingback: Gers Pardoel en Sharon Doorson knallen Single Top 100 in | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>