Linda onthult eerste namen Kippenvelconcert

Televisie-icoon, presentatrice, actrice en mediavrouw Linda de Mol is een wandelend A-merk. Na tv-shows, series, films en een glossy, komt Linda nu met een eigen concert. De eerste artiesten die zullen optreden op Linda’s Kippenvelconcert, ter ere van de honderdste editie van LINDA magazine, zijn bekendgemaakt.

Glennis Grace, Marco Borsato, Charly Luske, Ruben Hein en Tania Kross maken in ieder geval hun opwachting. Meer namen volgen nog. Linda’s partner Jeroen Rietbergen is verantwoordelijk voor de muzikale leiding, en Linda zal de avond zelf aan elkaar praten. Of ze zelf tijdens het concert ook nog een poging tot zingen zal wagen is niet bekend.

Linda’s Kippenvelconcert vindt plaats op 18 november in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De honderdste cover van de jubileumeditie van het blad wordt tijdens het feest onthuld. Kaarten (45 euro) zijn te koop via lindamagazine.nl en Primera winkels.


Video op Youtube

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Linda onthult eerste namen Kippenvelconcert

  1. inge

    zowel Tania Kross als Ruben Hein ken ik niet…

    De enige die er boven uit steekt is Macrco Borsato en Glennis Grace.

    Heeft ze niet meer gevraagd om een toontje te zingen?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Linda de Mol richt boyband op: gemiddeld leeftijd 35 jaar | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>