Hit of Shit: JURK! – Als Ik Bij Jou Ben (video)

Nieuwe single, nieuw album, nieuwe theatertour en overstap van AVRO naar RTL

Nadat JURK! in 2010 vanuit het niets op het toneel verscheen bleef het lang stil rond de band van Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. Toch werd er tussen de drukke TV werkzaamheden door hard gewerkt aan een nieuw album en theatershow.

Precies twee jaar na de nummer 1-hit Zou Zo Graag verschijnt nu Als Ik Bij Jou Ben. Het is de eerste single van het nieuwe album Glitterjurk dat op vrijdag 8 februari in de winkels ligt. De gelijknamige theatershow gaat enkele dagen daarvoor in première.

De nummers vormen samen met sketches de ingrediënten voor de theatertour. In de zomer zullen de heren een selectief aantal festivals aandoen waarna ze in het najaar veelvuldig op TV verschijnen. Ze zijn overgestapt van de AVRO naar RTL 4, en zullen daar in plaats van Neonletters een show gaan maken onder de titel JURK!

Als Ik Bij Jou Ben op iTunes

JURK! - Als Ik Bij Jou Ben

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: JURK! – Als Ik Bij Jou Ben (video)

  1. Aussie

    Wel een leuk nummer, maar op de één of andere manier heb ik niks met Jurk en al helemaal niets met Jeroen. Dat gelach en gegiegel in Ik Hou Van Holland… Ik betwijfel of hij in het echt ook zo is als op TV?

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Bij de Lama’s vond ik Jeroen een van de beteren.
    Jammer dat hij zich in heeft gelaten met zoiets als Ik Hou Van Holland.

      /   Reply  / 
    1. Aussie

      Ja hij was echt goed bij De Lama’s. Maar het lijkt alsof hij bij Ik Hou Van Holland een beetje nep aan het doen is, terwijl ik dit bij Guus dus totaal niet heb!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>