Uitgesteld album Marco Borsato nog lang niet klaar

Ewbank en Borsato broeden • Nog geen enkel liedje af voor nieuw Borsato-album

Het duurt nog wel even voordat er een nieuw album van Marco Borsato komt. Het was ooit de bedoeling dat er eind vorig jaar een nieuw studioalbum van hem uit zou komen, maar dit weekend zegt Marco in het AD dat hij nog in de broedfase zit.

Met zijn schrijver John Ewbank is hij op zoek naar inspiratie. ‘We zitten nog in de prille beginfase, zijn nog aan het broeden. Daarom is het te vroeg om te zeggen welke richting het opgaat. We moeten nog bepalen wat voor sfeer de liedjes krijgen’, aldus Marco.

Marco denkt ook na over samenwerkingen met andere artiesten. ‘Dat maakt dat je als artiest je veilige haven moet verlaten, en ik vind het lekker buiten mijn comfortzone. Juist omdat ik al zo lang in het vak zit, wil ik bewijzen waartoe ik nog allemaal in staat ben. Een soort innerlijke drive die blijft ondanks mijn routine.’

Misschien is midlifecrisis een thema waar de broeders iets mee kunnen? (Grapje!)

In 2012 is de officieuze titel van grootste zanger van Nederland door Jan Smit opgeëist, maar ook Guus Meeuwis timmert stevig aan de weg. Jan en Guus schrijven liedjes bij de vleet, en niet alleen voor zichzelf. Jan is zijn eigen label gestart, schreef de nieuwe Joling-single, en Guus produceerde vorig jaar een heel album voor Paul de Leeuw.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Uitgesteld album Marco Borsato nog lang niet klaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>