Nielson maanden uitgeschakeld door poliep op stemband

Nederpopbelofte maandenlang uitgeschakeld • Doktersadvies: Operatie noodzakelijk

We hadden er een tijdje niets meer over gehoord, maar de poliep is terug van weggeweest in de Nederlandse muziekwereld. Deze keer is opkomend talent Nielson getroffen door de onaangenaam tijdrovende aandoening.

De grote ontdekking van 2012, en belofte voor 2013 in de Nederpop, is maandenlang uitgeschakeld en moet onder het mes. En dat terwijl vorige week zijn langverwachte tweede single uitkwam. We wensen Nielson veel beterschap en een spoedig herstel!

Nielson zelf reageert vrij nuchter op het slechte nieuws: ‘Het klinkt misschien gek, maar ik kijk zelfs een beetje uit naar de operatie. Mijn arts heeft me verteld dat de poliep er al wel langer zou kunnen zitten. Dit betekent dat ik eigenlijk niet eens goed weet wat ik allemaal kan met mijn stem als hij helemaal gezond is.’

‘Ik heb er nooit eerder last van gehad, omdat ik niet beter wist en ik het nog nooit zo druk heb gehad als nu. Het komt nu wel lullig uit qua timing, maar zulke dingen komen nooit goed uit. Ondanks dat ik een tijdje niet mag praten, wil ik wel contact blijven houden met de mensen die mij gesteund hebben. Leve de social media’, aldus Nielson.

Tot en met zondag is Nielson nog te zien in de uitverkochte Ahoy-concerten van de Vrienden van Amstel Live. Zijn single Zo Kan Het Dus Ook blijft uiteraard wel gewoon in de promotie, maar Nielson zal dus voorlopig geen optredens meer kunnen doen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nielson maanden uitgeschakeld door poliep op stemband

  1. vinn

    Zo dat is echt lullig voor hem! Ben je helemaal hot kan je niet die lijn voortzetten

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>