Hit of Shit: Rigby – Earth Meets Water (video)

Zelfgeregisseerde videoclip op Texel, single in nieuwe mix uitgebracht

Earth Meets Water is de nieuwe single van Rigby. Het nummer komt oorspronkelijk van hun album Fire & Ice Sugar & Spice, dat het een week volhield in de album chart. Echter niet exact hetzelfde nummer. Earth Meets Water is in een nieuwe mix uitgebracht.

Voor de clipopnames reisden Christon, Lars, Bart en hun team af naar het eiland Texel. Om inspiratie op te doen, te werken aan een nieuw project, en terwijl ze er toch waren is een middag uitgetrokken om opnames te maken voor de clip. Door de mannen zelf geregisseerd, met camerawerk van Kevin van Neerbos. Het resultaat mag er wezen!

Tickets voor de tour via rigbymusic.nl voor 14 maart in 013 Tilburg, 21 maart Paard van Troje Den Haag, 22 maart in Merleyn Nijmegen en 19 april in Paradiso Amsterdam. Earth Meets Water scoort momenteel rond plek 70 in de iTunes Top 100; dat kan hoger!

Download Earth Meets Water op iTunes

Rigby - Earth Meets Water

Loading ... Loading ...


YT

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>