Anouk verkoopt binnen een uur Gelredome uit

Tweede Symphonica in Rosso show Anouk toegevoegd, kaarten direct in verkoop

Het eerste Symphonica in Rosso-concert van Anouk, op 16 oktober in het Gelredome, is zo goed als uitverkocht. Er is vrijwel meteen een tweede concert in de verkoop gegaan.

Anouk zei op de dag dat bekend werd dat ze Symphonica in Rosso gaat doen in RTL Boulevard al dat ze hoopte dat de verkoop goed zou gaan en er een tweede avond kon worden toegevoegd. Dat was geen ijdele hoop, want vandaag ging kaartverkoop van start, en haar manager kon al snel melden dat het eerste concert uitverkocht is.

Organisator Mojo maakt bekend dat vanwege de grote belangstelling is besloten om een extra concert op 18 oktober toe te voegen. De kaartverkoop voor het tweede concert is meteen gestart. Als het zo hard blijft gaan dan volgt er misschien ook nog wel een derde show. Dat was vorig jaar bij Doe Maar en in 2011 bij Nick & Simon ook het geval.

Meer info en tickets: symphonicainrosso.nl

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Anouk verkoopt binnen een uur Gelredome uit

  1. bingocharts

    Dat doet ze goed!

      /   Reply  / 
  2. martin

    Iedere x hetzelfde gezeik. Plan dan meteen 2/3 concerten. Bij Anouk weet je dat al van tevoren dat het uitverkocht zal zijn. Voorkomt een hoop gedoe om de juiste kaarten te kopen !!! MOJO leer daar nou eindelijk eens van …….

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

      Er komt een tweede concert, gewoon even de telegraaf in de gaten houden voordat je begint te brullen

        /   Reply  / 
      1. Johan van de Velde

        Dat is nou juist Martin’s punt, Yoshi.

          /   Reply  / 
        1. Yoshi

          ze hebben nu toch een tweede bij gepland… Wie weet nog een derde.

            /   Reply  / 
          1. BéTé

            Yoshi… a.u.b. Lees reacties van anderen nou eerst eens een keertje goed. Ik heb je daar al eerder op geattendeerd. Tip: reageer alleen als je andermans reactie écht goed hebt begrepen. Je beschuldigt Martin nu namelijk van iets wat je zelf regelmatig doet.

              /  
  3. Marcus Lucas Auteur

    Dat is ook zo, die tweede en derde dag zijn natuurlijk vooraf al wel gereserveerd. Het is voor de promotie beter om eerst één concert in de verkoop te gooien. Dan kan er opnieuw een persbericht uit als een tweede (en later mogelijk ook derde) show in de verkoop gaat. Niet alleen commercieel (een uitverkochte show wekt interesse) maar ook goed qua spreiding van informatie. Niet iedereen pikt het nieuws meteen de eerste keer op.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>