Hit of Shit: Pieter van der Zweep – Door Jou (video)

Nieuw Nederpoptalent Pieter van der Zweep heeft zomerse debuutsingle uit

Een verrassende debutant in de Nederpop. Gisteren ging ‘Door Jou’, de eerste single van het nieuwe Nederlandstalige talent Pieter van der Zweep in première. Een goed liedje.

Pieter zingt al vanaf jonge leeftijd. Na wat coverbandjes sprong hij op 20-jarige leeftijd in het diepe. Hij ging eigen nummers schrijven met producer Robert Dorn. Pieter won daarna de Talent Battle bij Life 4 You en mocht in de finale spelen van het Demo Duel van 538. Eind 2011 zong Pieter samen met Do het jubileumnummer ‘Vijf Jaar’ voor 100% NL.

Inmiddels zijn er veel songs geschreven waaronder ‘Door Jou’. De single is bedoeld als een echte lenteplaat. Herkenbare uptempo Nederpop. De clip is opgenomen in Spanje. De song bevat een mooie dramatische ondertoon en Pieters vocalen zijn krachtig.

Pieter: ‘Met veel enthousiasme heb ik de afgelopen periode hard gewerkt aan mijn debuutsingle en ik kan niet wachten om mijn muziek te laten horen!’

Download Door Jou op iTunes

Pieter van der Zweep - Door Jou

Loading ... Loading ...

@pietervdzweepfacebook.com/pietervanderzweep

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of Shit: Pieter van der Zweep – Door Jou (video)

  1. Johan van de Velde

    Ja, best een goed liedje. Ja, best krachtige vocalen.
    Maar Jammer is het wel, dat het allemaal niet erg origineel klinkt.
    Verbaast me dat jij de associatie met Borsato niet hebt gemaakt, Marcus, want die vergelijking ligt toch wel erg voor de hand (o, misschien daarom…). Zelfs de manier waarop deze Pieter zingt is bijna een copy van Marco’s.

      /   Reply  / 
  2. Kamper

    Niemand hoeft bang te zijn dat dit een hit wordt. Dit deden ze 20 jaar geleden al. Stroeve teksten en een beat uit het jaar 0. Kom op zeg. Dat we wél hedendaagse muziek kunnen maken bewees Bollebof : http://www.youtube.com/watch?v=B6OkRnFMO3E die direct 8.000 views ophaalt in de eerste uren.

      /   Reply  / 
  3. Johan

    Doet me helemaal niets deze zanger, dit is echt een uit de grond gestampte ik moet zo nodig zingen type. Het is smakeloos en totaal niet overtuigend. Sorry maar ik voel er helemaal niets bij.

      /   Reply  / 
    1. Rob

      en Johan, jij dacht, ik moet echt absoluut even hier neer zetten dat ik het helemaal 20 keer ruk vind, anders zijn de comments onder deze video inclusief leuke introductie tekst van NLpop blog zelf, allerminst compleet. Nou, top! We laten je weten wanneer je je lintje op kan komen halen.

        /   Reply  / 
  4. Pingback: 曹泡沃星

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>