Nielson en Miss Montreal pakken goud met zomerhit Hoe

Nederlandstalig duet bezorgt Miss Montreal (Sanne Hans) haar eerste goud

Nielson en Miss Montreal ontvingen donderdag in RTL Boulevard een gouden plaat voor hun Nederlandstalige duet Hoe. De single is hard op weg om dé zomerhit van 2013 te worden. Voor Nielson alweer zijn tweede gouden award. Voor Sanne de eerste.

‘Wow mijn eerste gouden plaat ooit. Deze gaat regelrecht aan mijn muur’, aldus een jubelende Sanne. Nielson: ‘Ik ben heel trots op deze plaat vooral ook omdat ik dit samen met Sanne kan delen. Waar een impulsieve actie wel niet toe kan leiden!’

De samenwerking tussen Nielson en Miss Montreal vloeide voort uit hun ontmoeting tijdens het programma De Beste Singer Songwriter van Nederland. De show gaf Nielsons carrière een enorme kickstart. Beauty & De Brains werd een monsterhit.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nielson en Miss Montreal pakken goud met zomerhit Hoe

  1. Yoshi

    Eerste gouden plaat voor Sanne? ik dacht dat die al wat had binnengevangen!

      /   Reply  / 
  2. Bart

    Leuk; het is ook zo’n lekker vrolijk nummer!

      /   Reply  / 
  3. Peterke!

    Het is ook een heerlijk nummer. Alleen vind ik het geen zomerhit. Dit is gewoon echt een typisch lente nummer. Vind ik althans! Ik ben trouwens niet zo weg van Miss Montreal. Ze heeft een heerlijke stem en ook haar muziek is niet het minste. Echter vind ik dat ze altijd zo boos kijkt en heel streng. Daardoor vergaat mijn interesse in haar nogal. Ze blijft wel een prima zangeres hoor.

      /   Reply  / 
    1. Bart

      Ben ik met je eens. Het is inderdaad zo’n typisch feel good lentenummer.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>