Nathalie Makoma plaatst teaser nieuwe single online (video)

Nieuwe single van Nathalie Makoma lijkt er nu echt aan te komen

Nadat ze in 2008 tweede werd (na Nikki Kerkhof) in het vierde en laatste seizoen van Idols, kregen we van Nathalie Makoma de single I Won’t Forget die het heel aardig deed in de charts (bereikte de 12de plek in de Single Top 100), maar daarna werd het stil.

Niet helemaal stil, want via de sociale media zagen Nathalie geregeld langskomen met foto’s en de belofte dat er binnenkort nieuw materiaal uit zou komen. Zo ook deze week, want de zangeres pusht haar komende single ‘Let’s Celebrate’ via Twitter en Facebook.

Daarbij is het hele nummer zowaar als teaser online geplaatst. De productie is op zich prima, de songtekst niet erg origineel, dat komt wel vaker voor bij dance-pop. Maar die video kan echt niet hoor. Doe dan gewoon één mooie foto, of het artwork van de single.

Oké, het gaat om de muziek. Het liedje heeft zeker wat leuke effectjes. Toch ademt het geheel wat middelmatigheid uit. Beetje gedateerd? De beat is op zich goed, en de Afrikaanse jodelzang is verreweg het leukst aan het hele nummer.

Wanneer Let’s Celebrate op single uitkomt is nog niet bekend.

Nathalie Makoma - Let's Celebrate

Loading ... Loading ...

Foto: @nathaliemakoma

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Nathalie Makoma plaatst teaser nieuwe single online (video)

  1. BéTé

    Poging gedaan om het hele nummer af te luisteren… niet gelukt. Meer woorden hoef ik hier niet aan vuil te maken, dacht ik zo ;)

      /   Reply  / 
  2. Yoshi

    klinkt opzich wel leuk, maar verder niet veel bijzonders… Kijk er niet raar van op als we Nathalie in het vijfde seizoen van TVOH zien auditeren.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Ja zou zomaar kunnen, samen met bijv. Peterkes favoriet, die het toch blijft proberen…

        /   Reply  / 
  3. Ronald

    Ook een goed voorbeeld van mislukt na een Idols avontuur, deze dame.
    De naam Natalie Makoma is allang vergeten, vervangen door 100-en andere sterretjes, het zoveelste matige dancepop plaatje droppen omdat dancepop nu eenmaal populair is, zal ook niet meewerken. En Nikki Kerkhof, tja… wat is daar van geworden? Haar achternaam doet het een en ander vermoeden. Zo stil als een kerkhof. Ironische naam…

      /   Reply  / 
    1. Kamper

      Denk toch niet dat we deze dame snel mogen vergeten. Haar belangrijkste werk was van vóór IDOLS met de groep Makoma, waarin ze Lingala zingt en waarmee ze een stuk of 6 grote hits scoort. Er komt ruzie, de clips worden van youtube verwijderd (deze niet: http://www.youtube.com/watch?v=q6CUXEVVOy0) , Natalie kleedde zich als een hoer volgens haar familie, gebruikte partydrugs, ze zou de prostitutie in zijn gegaan, vluchtte naar het VK, en probeert het via programma’s als Idols….
      Kortom een zeer interessante persoonlijkheid

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Interessante persoonlijkheid of niet. Succesvol is ze nog niet gebleken, Kamper…

          /   Reply  / 
        1. Kamper

          Er zijn niet zo heel veel artiesten die kunnen bogen op 6 grote hits. Het probleem voor Natalie is dat ze de laatste jaren maar heel matig scoort. Succesvol blijven is moeilijk.

            /   Reply  / 
          1. Ronald

            Welke hits heeft ze dan in de reguliere hitlijsten gehad dan? Geen enkele. Op YouTube dan volgens jouw definitie…

              /  
          2. BéTé

            Waarschijnlijk in de hitlijsten van Congo :)

              /  
    1. Kamper

      Ruzie in de familie. In Makoma zaten vnl familieleden. Toen het succes kwam ontstond onenigheid over de verdeling van de revenuen. Ook omdat Nathalie overal moest opdraven en de rest minder aandacht kreeg. Tel daarbij op dat een deel van de familie streng gelovig is en Nathalie zich in hun ogen veel te sexu kleedde en gedroeg.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>