Racoon en Van Nieuwland op All You Need Is Love Concert

En: Nick & Simon, Glennis Grace, Niels Geusebroek en Billy Ocean

Op 12 december vindt de derde editie van het All You Need Is Love-concert plaats. De Heineken Music Hall wordt voor de gelegenheid omgetoverd in de romantische All You Need Is Love-sfeer. Robert ten Brink presenteert.

Op het programma staan optredens van de bekende Nederlandse acts Nick & Simon, Sandra van Nieuwland, Racoon, Glennis Grace en Niels Geusebroek.

Maar het evenement heeft dit jaar ook een internationale ster gescoord: Billy Ocean zal het concert afsluiten. Billy is bekend van hits als Love really hurts without you, Suddenly en When the going gets tough, the tough get going.

Gastheer Robert ten Brink heeft er al zin in: ‘Ik ben ontzettend trots dat we een derde editie van het ‘All You Need Is Love’-concert mogen organiseren en dit jaar met een wel heel bijzondere internationale artiest, Billy Ocean.’

‘Zijn muziek past ongelofelijk goed bij de sfeer van ‘All You Need Is Love’ en met zijn mooie leeftijd van 63 jaar zet deze fenomenale artiest nog steeds een bijzonder warm en spectaculair optreden neer’, aldus Robert.

Naast de optredens belooft de organisatie ook spectaculaire ‘All You Need Is Love’-verrassingen en komen er romantische videoboodschappen voorbij.

Kaarten: 37,50 euro via allyouneedisloveconcert.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>