Goud voor High On Your Love van Sharon Doorson

Na Fail In Love scoort Sharon nu ook goud voor High On Your Love

Sharon Doorson heeft een tweede gouden plaat te pakken. Haar single High On Your Love is meer dan 10 duizend keer verkocht, zo meldt Cloud 9 Music.

De bijbehorende videoclip is al ruim twee miljoen keer bekeken op YouTube. Sharon schreef de song samen met Daniel Gibson en Han Kooreneef, die eerder hits schreven voor onder meer Within Temptation, Marco Borsato en Di-Rect.

Het nummer is ook de single waarmee Sharon in het buitenland gelanceerd is via het label van Armin van Buuren. Bij ons brak ze vorig jaar door met Fail In Love, waarvoor ze ook een gouden award in ontvangst mocht nemen.

Met High On Your Love werd haar solodebuutalbum Killer ingeleid. Die plaat deed niet heel veel in de charts, maar in dit genre zijn singles vaak belangrijker.

Ter vergelijking: Lotus, het vorige album van Christina Aguilera, stond slechts twee weken in onze Album Top 100, terwijl de zangeres wel een grote hit scoorde met Feel This Moment, als feature op een Pitbull-single.

De gouden erkenning voor High On Your Love onderstreept de impact die Sharon in amper een jaar tijd heeft gemaakt op de Nederlandse dance-pop.

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Goud voor High On Your Love van Sharon Doorson

  1. Yoshi

    Die gouden plaat zat er natuurlijk aan te komen. Ze is goed bezig deze dame!

    Het zal niet lang duren of Take Your Time Girl van Niels Geusebroek ook goud wordt. Dit zijn toch wel de twee succesvolste Voice deelnemers, en dan hebben ze nog geeneens in de finale gestaan.

    Maar Christina Aquilera heeft op solo gebied de laatste tijd bijna niet gescoord. Volgens mij sloeg het in de VS ook niet echt aan, wat haar laatste solo werk betreft dan.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Niels Geusebroek is niet per definitie een Voice artiest. Die had al een goede carrière ver voor hij meedeed aan die show.’Take your time girl’ is ook niet aan The Voice te danken maar eerder aan Ruud de Wild/3FM.

        /   Reply  / 
  2. vinn

    Sharon Doorson maakt haar belofte meer dan waar! Ik geloof echt heilig in deze dame en hoop dat ze snel weer met nieuw materiaal komt. Ik vind het leuk om eindelijk eens een dame te hebben die zich kan meten met Rihanna en Beyone in Nederland.

    Het voorbeeld van Christina Aguilera is inderdaad niet zo goede vergelijking. Het nummer Feel this moment is eigenlijk pitbull’s number en miss Aguilera is gastartiest.
    Haar Album Lotus deed het inderdaad niet goed en de lead single ‘Your Body’ kwam maar tot 34 in de billboard hot 100 en is voor haar doen erg laag. De 2e single werd niet eens een wereldweide hit en kwam maar tot nummer 71.

    Sharon scoort juist beter met haar singles.

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      Daar doe je nogal een uitspraak zeg!! Je zegt: Ik vind het leuk om eindelijk eens een dame te hebben die zich kan meten met Rihanna en Beyone in Nederland.
      Kun je mij (of ons hier allemaal) eens uitleggen hoe je dat concreet bedoelt; In welke zin / mate en op welke vlakken kan zij zich meten aan deze 2 sterren?

        /   Reply  / 
  3. BéTé

    By the way; wie zei laatst ook alweer dat RunRun als een speer ging? Ik zie zojuist dat dit nummer in de tweede week al zakt van 48 naar 53…. waarschijnlijk bedoelde diegene als een speer naar beneden?
    Maar goed … alle gekheid op een stokje; het zijn leuke plaatjes die Sharon maakt (vooral lekker in de auto onderweg) met een prima team. Maar ik vind haar verder op geen enkel vlak overtuigend overkomen. Ik gun het haar van harte maar vanaf nu moet ze pas écht aan de bak … dus laten zien dat ze een blijvertje is.

      /   Reply  / 
    1. Kev

      Niet alleen Sharon moet aan de bak. Caro Emerald heeft ook werk aan de winkel. Wat is dat tweede album een slap aftreksel van het eerste.

        /   Reply  / 
      1. Yoshi

        Haar album deed het prima hoor! het waren de singles die teleurstellend waren.

          /   Reply  / 
        1. Ronald

          Ja nogal een vergelijking. Caro’s tweede album kwam zonder moeite gewoon weer op 1 terecht en staat nog genoteerd in de Top 20.
          Slap aftreksel van het eerste of niet. Alles wat Sharon Doorson uitbrengt is een slap aftreksel van de sound van de muziek die we al te horen krijgen vanuit VS e.d.

            /   Reply  / 
          1. Kev

            Alsof Caro Emerald, rock of alternatieve bandjes zo lekker vernieuwend zijn.. NOT!

              /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>