Preview nieuwe single Sandra van Nieuwland: Always Alone

Album Banging On The Doors Of Love komt over 17 dagen uit

Vrijdag komt de nieuwe single van Sandra van Nieuwland uit! Maar er is nu al een preview beschikbaar van het nummer dat de titel Always Alone heeft gekregen.

Na de succesvolle eerste single Hunter is Always Alone de tweede voorloper van Sandra’s nieuwe album waarvan de titel en releasedatum inmiddels ook onthuld zijn. Banging On The Doors Of Love komt op vrijdag 22 november uit.

Hunter deed het goed. Tijdens de release was het bloedheet en sommigen dachten dat het nummer snel uit de charts zou verdwijnen. Ik schreef toen al dat Hunter het makkelijk twee maanden vol kon houden. Dat zijn er drie geworden.

Met Hunter, inclusief de videoclip, de tracklist van het album en de preview van Always Alone, krijgen we een redelijk goede indruk van Sandra’s eigen stijl. Gevoelig, soms een tikje duister, zwoel, melancholisch maar opbeurend.

Beluister preview van Always Alone:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Preview nieuwe single Sandra van Nieuwland: Always Alone

  1. Henk

    Ik wil meer horen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>