Hit of Shit: VanVelzen – The Blessed Days

Videoclip is een remake van een clip bij een hit van Billy Ocean

De nieuwe single van VanVelzen, The Blessed Days, is ook de titelsong van de nieuwe Nederlandse film SOOF. Het nummer begint wat moeizaam in de charts.

In iTunes staat de single momenteel buiten de beste honderd tracks, rond de 115de plaats. De videoclip werd eergisteren gelanceerd en is sindsdien zo’n tweeduizend keer bekeken. Al met al onder de maat om een hit te worden.

Dat kan uiteraard nog veranderen. De clip is bedoeld als een jaren tachtig remake. Ik vermoed van When The Going Gets Tough, The Tough Get Going van Billy Ocean, wat dan weer de titelsong was van de film The Jewel of the Nile.

Daar zit een bepaalde logica in. Wat het vruchtenbadje op het artwork symboliseert is minder duidelijk, maar het oogt wel fris. Het nummer zelf is een typische VanVelzen-song. Een spontaan, middle of the road popriedeltje.

Download The Blessed Days op iTunes

VanVelzen - The Blessed Days

Loading ... Loading ...

Volg VanVelzen ook op Twitter en Facebook.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>