Kerstalbum Nick & Simon nu al goud, Ahoy-concert op komst

Kerstalbum Nick & Simon ontwikkelt zich tot meerjarenproject

Wie het jammer vond dat zij stopten met The Voice of Holland zal nu begrijpen waarom Nick & Simon die keuze hebben gemaakt. Zij wilden zich meer gaan richten op de muziek, en we zien daar nu de vele vruchten van.

Hun kerstalbum Christmas with Nick & Simon dat op 11 oktober verscheen is bekroond met een gouden award, en de heren plannen zelfs een kerstconcert in Ahoy. Maar niet voor de komende kerstvakantie… nee, voor Kerstmis 2014!

Het is een soortgelijke slimme strategie waarmee de Volendamse heren vorige maand het Gelredome uitverkochten. De kaartverkoop voor dat Sterker-concert begon ook een jaar van tevoren. Zij nemen ruim de tijd voor promotie.

De capaciteit van Ahoy is een derde van die van het Gelredome, en we weten nog niet of zij extra concerten zullen inplannen. Gezien hun succesvolle Sterker-concert zal ook het kerstconcert wel uitverkocht raken. Dus als er bij wilt zijn….

Concertkaarten: Christmas with Nick & Simon 2014
Bol: Christmas With en Christmas With Nick & Simon (Speciale Cadeau Box)
iTunes: Christmas With Nick & Simon

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>