Jim Bakkum geeft benefietconcert voor Free a Girl

Met onder meer Glennis Grace, Lisa Lois, Wouter Hamel en Gordon

Jim Bakkum is inmiddels een gevestigde naam in onze entertainmentwereld, maar zijn popcarrière staat op een laag pitje. Er is echter goed nieuws voor de fans: in het voorjaar is het multitalent te bewonderen op een benefietconcert.

Jim vertolkt momenteel naast Anouk Maas en Carry Tefsen een hoofdrol in de musical Flashdance, is actief als presentator bij SBS en acteerde eerder dit jaar in de met platina bekroonde romantische komedie Verliefd op Ibiza. In april stond hij na het muziekspektakel The Passion kort in de charts met Zo Stil.

Zingen, acteren en presenteren. De charismatische Jim kan het allemaal. Daarnaast is hij ook nog een prille vader, en (samen met onder anderen zijn vrouw Bettina, Glennis Grace en John Ewbank) ambassadeur voor de stichting Free a Girl, die mede werd opgericht door Yolanthe Sneijder-Cabau.

De stichting (voorheen Stop Kindermisbruik) zet zich internationaal in om meisjes uit de kinderprostitutie te bevrijden en mensenhandelaren veroordeeld te krijgen. Om geld voor dit goede doel in te zamelen wordt komend voorjaar het benefietconcert Jim & Friends georganiseerd in het Utrechtse Vredenburg.

Het belooft een bijzonder concert te worden inclusief live band en unieke duetten. Tot nu toe zijn naast Jim, Bettina, Glennis en John ook bevestigd: Lisa Lois, Wouter Hamel, Gordon en Jaap Reesema. Later volgen meer namen.

Voor tickets en meer info: inconcerttofreeagirl.nl en volg @freeagirl

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jim Bakkum geeft benefietconcert voor Free a Girl

  1. Yoshi

    Nou als er 1 pop-carriere op een laag pitje staat is het die van Jaap Reesema wel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>