Hit of Shit: Ladies of Soul – I’ll Carry You (video)

Nederlands grootste popdiva’s brengen ons onvervalste soul

De gelegenheidsformatie Ladies of Soul, bestaande uit Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer, heeft een eerste originele eigen single uit, en de song wordt heel goed ontvangen.

I’ll Carry You is speciaal voor het vijftal geschreven door Tjeerd Oosterhuis en twee Engelse songwriters. De ladies trokken afgelopen week alle grote radiozenders af om de single te promoten met indrukwekkende live optredens.

Op 14 en 15 februari vindt in de Ziggo Dome het Ladies of Soul-concert plaats. Met als speciale gast in ieder geval Leona Philippo. Andere gasten worden later onthuld. De 15de is al lang uitverkocht, maar voor de 14de schijnen nog enkele kaarten beschikbaar te zijn. Check ladiesofsoul.nl voor meer informatie.

De single I’ll Carry You is tevens de titelsong en anthem van de Ladies of Soul-concerten, en vandaag is de officiële videoclip in première gegaan.

Download I’ll Carry You op iTunes

Ladies of Soul - I’ll Carry You

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Hit of Shit: Ladies of Soul – I’ll Carry You (video)

 1. Johan van de Velde

  Geen slecht nummer, hoewel een tikkeltje bombastisch geproduceerd.

  Maar soul? Nou nee.

    /   Reply  / 
 2. L3R0Y

  Wat een super formatie dit! De beste en grootste stemmen van NL samen in een soulvolle formatie. Hoe geweldig is dat! De optredens bij de grote radiozenders waren zeker indrukwekkend. Met name de Soulmedley’s. En deze single ook net zo geweldig! Een heerlijke soulvolle popplaat :-) ! De vriendschap tussen deze vrouwen en hun gedeelde liefde voor de muziek en voor het zingen knalt eruit! Leuke clip ook :D ! Ik hoop dat dit een blijvende formatie is. Bedankt voor deze nlpop post :-)

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Super, beste, grootste, geweldig, indrukwekkend, geweldig, heerlijke … wat een superlatieven! Je zou bijna denken dat je aandelen hebt :D

     /   Reply  / 
   1. L3R0Y

    Geen aandelen ;-) Pure enthousiasme :D

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

     En de roze bril van een (Trijntje-) fan.
     😜

       /   Reply  / 
     1. L3R0Y

      Klopt! Trijntje ♡♡♡

        /  
 3. Richard

  Absoluut te gek dit!!!!! Songfestival 2015, zeg ik!

    /   Reply  / 
 4. Bla

  Ladies of ‘soul’, maar ondertussen het meest klinkende pop nummer ooit. Te tegenstrijdig. Al hun stemmen passen totaal niet bij dit lied, vooral Glennis Grace’s stem niet!

    /   Reply  / 
 5. JoJo

  Ik vind het toch wel jammer dat Do meteen bij de eerste grote reeks ontbreekt. Zij vertelde vorige week dat ze helaas moest afhaken wegens haar zwangerschapsverlof. Ik vond haar bij de vorige kleinere optredens van de ladies (whitney tribute & concert op curacao) echt subliem.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Inderdaad jammer. Maar wees gerust; ze hebben – in de vorm van ene Leona Philippo – een waardige vervangster gevonden :D

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>