Anthem NOS Olympische Winterspelen 2014 van Blaudzun

Promises Of No Man’s Land dagafsluiter Olympische uitzendingen

Na Jett Rebel vorige week pusht 3FM deze week opnieuw een Nederlandse productie met de Megahit. Blaudzun komt met een nieuw album (op 7 maart) en dat zal iedereen weten. Het nummer Promises Of No Man’s Land is door de NOS ook nog eens gekozen als afsluiter van de dagelijkse Olympische uitzendingen.

De albumtitel is meteen de lead-single. De alternatieve stijl van Blaudzun kan soms een beetje vervelend en pretentieus overkomen, maar deze single is toch erg sterk geproduceerd en belooft veel goeds voor het komende album.

In ieder geval voor de fans, en daar zijn er aardig wat van. Sommige popartiesten (we noemen maar even geen namen) mogen een voorbeeld nemen aan hoe snel Blaudzun met nieuw werk komt. Met zijn creatieve geest levert hij topkwaliteit af in zijn genre, en verzekert hij zichzelf van een plek op de komende festivals.

Eerdere Olympische Anthems NOS

Bij de Zomerspelen van 2008 koos de NOS voor Love, Love, Love van Jolin Tsai, bij de Winterspelen van 2010 voor Make My Day van C-Mon & Kypski en bij de Zomerspelen van 2012 voor Sky On Fire van de Handsome Poets.

Download Promises Of No Man’s Land op iTunes

Blaudzun - Promises Of No Man’s Land

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>