Hit of Shit: Alain Clark – Whatever (video)

Vierde single van Alains gloednieuwe popalbum Walk With Me

Zojuist kwam Whatever uit. De vierde release van de nieuwe Alain Clark. Dat album komt over drie weken uit, en draagt de titel Walk With Me. Het belooft een plaat te worden in de lijn van zijn eerdere hitalbums Live It Out en Colorblind.

Die werden meervoudig platina! Daarna volgde Generation Love Revival, een album voor fijnproevers. Ook prachtig, maar duidelijk minder mainstream. Een artistieke soulplaat met zelfanalyses over liefde, seks en spiritualiteit.

Daarna kondigde Alain aan dat hij voor zijn volgende album anders dan voorheen te werk zou gaan. Al tijdens het schrijven zou hij nummers gaan uitbrengen om te kijken hoe die zouden vallen bij zijn fans, in de charts en op de radio.

Dat is wat Alain gedaan heeft, en het is prima gelukt. Back In My World werd een hit terwijl Lose Ourselves en Anywhere Else het in de charts minder deden. Dat geeft natuurlijk niks, want het was precies zijn opzet om het zo te doen.

De vierde track is zojuist uitgebracht! Whatever is de single die de release van het album inluidt want binnenkort wordt ook een videoclip gelanceerd!

Download Whatever op iTunes

Alain Clark - Whatever

Loading ... Loading ...

Alain op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Alain Clark – Whatever (video)

  1. Johan van de Velde

    Mooi nummer.

    Doet wat denken aan Labrinth en Emeli Sandé met Beneath Your Beautiful.

    Of dit nou een grote hit wordt betwijfel ik, maar het verdient brede airplay.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>