Hit of Shit: Nielson – Kop In Het Zand (video)

Eerste single van Nielsons solodebuutalbum Zo Van Ah Yeah

Goed nieuws deze maandagochtend voor Nederpopliefhebbers! De nieuwe single van Nielson is uit. Kop In Het Zand is een aanstekelijk uptempo nummer in de vrolijke stijl die we inmiddels van Nielson gewend zijn. Een sterke single!

Kop In Het Zand begint ook lekker in iTunes, momenteel al in de top 25 van die downloadlijst. Het kan bijna niet anders of daar zit nog een flinke stijging in.

Het album Zo Van Ah Yeah komt op vrijdag 7 maart uit, maar de singer-songwriter heeft al enkele teasers van die plaat op zijn Youtubekanaal geplaatst. Samen met de single die nu uit is, zorgen die voor verder stijgende verwachtingen!

Download Kop In Het Zand op iTunes

Nielson - Kop In Het Zand

Loading ... Loading ...

Volg Nielson op Twitter en Facebook.

Foto: Nielson in finale DBSSW.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Hit of Shit: Nielson – Kop In Het Zand (video)

  1. Johan van de Velde

    Dat klinkt erg goed.
    Eigentijds (inclusief Autotune…) geproduceerd en prima gecomponeerd.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Heb nog even een keer geluisterd en hoewel ik de sound (productie) nog steeds goed vind, moet ik toch m’n mening over het liedje an sich wat bijstellen.

      Zowel de tekst (die ik niet kan volgen. Waar gaat het over?) als de muziek lijken aan elkaar geplakte stukjes , zonder dat het een samenhangend geheel vormt.

      Prima compositie? Hmm, misschien toch niet…

        /   Reply  / 
  2. Yoshi

    Vind het niet veel aan. Ik weet het niet, maar zijn solo werk blijft veel op het Nederlands tiener gehalte hangen, een beetje Zirkus Zirkus waar hij voorheen inzat. Terwijl zijn samenwerking met bijvoorbeeld Blof gewoon top is. Net als zijn laatste eigen single Zo Kan Het Dus Ook, wat ook niet sterk was.

    Ik hoop dat zijn album ook een aantal tracks bevatten die net zo sterk en goed op niveau zitten als Beauty and the Brains of Mannenharten en Hoe.

      /   Reply  / 
  3. Kees

    Hey Yoshi,

    Je bent er van op de hoogte dat zowel beauty en de brains als hoe ook solowerk is van Nielson toch? Oke op hoe zong Miss Montreal wel mee maar hij had het liedje al zelf geschreven. Ben het met je eens dat zo kan het dus ook ff wat minder was maar met beauty, hoe en wat mij betreft deze nieuwe kop in het zand heeft hij toch wel bewezen dat juist zijn solo singles heel sterk zijn. Daarnaast vind ik dat bij het duet met Blof toch ook wel heel duidelijk te horen is dat het een echt Nielson liedje is…

    Ik vind deze nieuwe in ieder geval wel te gek!

      /   Reply  / 
  4. Kamper

    Vooral de manier waarop deze gereleased wordt intrigeert me. Een hele lange teaser zonder beelden. Zo doen de Koreanen, Grieken en Polen het ook. En dan komt meestal na een dag over 16 een video. We wachten af.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>