Carice van Houten in duet met James Walsh

‘Zou het niet geweldig zijn als zij op mijn album zou komen’

Op het nieuwe album van de Britse zanger James Walsh komt een duet met onze eigen internationale filmster Carice van Houten, zo melden diverse media op basis van een Novum-bericht. James onthulde het dinsdag bij Giel op 3FM.

James en Carice zingen samen het nummer Better Part Of Me. ‘Ik dacht, zou het niet geweldig zijn als zij op mijn album zou komen’, zei James tegen Giel.

De Britse singer-songwriter en frontman van de band Starsailor, leerde Carice vorig jaar kennen op het festival Vestrock in Hulst in Zeeuws-Vlaanderen. Ze zongen toen ook al een paar liedjes samen en hielden daarna contact.

James’ album Turning Point komt op 7 april uit. Het is trouwens niet de eerste keer dat hij samenwerkt met een Nederlandse zangeres. Eerder werkte hij ook al met Ilse DeLange aan haar hitsong Hurricane.

Carice van Houten lanceerde in 2012 haar zangcarrière met See You On The Ice, een prachtige debuutplaat. Zij werkt momenteel aan haar tweede album.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>