Hit of Shit: Marco Borsato – Het Beste Wat Ik Ooit Had

Al vier maanden in top 10, zes weken op 1: critici zaten helemaal fout

Koning van de Nederpop Marco Borsato heeft gekozen om een bijzondere lyric video te lanceren. Zijn fans spelen de hoofdrol. Zij tonen op allerlei grappige en creatieve manieren de songtekst bij zijn liedje Het Beste Wat Ik Ooit Had.

Het nummer is afkomstig van Marco’s hitalbum Duizend Spiegels. Sommige recensenten en zure twitteraars schreven Borsato de grond in na de release maar boy, were they wrong. De plaat staat al vier maanden in de top 10 van de Album Top 100, en stond maar liefst zes weken op de eerste plaats.

Een singlerelease van een album dat al maanden uit is zorgt meestal voor weinig opwinding. Fans kennen de songs immers al. Dit is dan ook niet echt een single. De clip lijkt vooral gelanceerd om de aandacht voor het album op te frissen.

Verder gaat het goed met Marco. Hij is helemaal hersteld van zijn TIA, en los van die voorbijgaande beroerte is 2014 tot nu toe een topjaar voor Borsato!

Download: Duizend Spiegels (iTunes) • Stream: Duizend Spiegels (Spotify)
Fysiek: Duizend Spiegels en Duizend Spiegels (Limited Edition) (Bol)

Marco Borsato - Het Beste Wat Ik Ooit Had

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Marco Borsato – Het Beste Wat Ik Ooit Had

  1. Bart

    Blijft toch raar dat alleen Marco Borsato met deze “een beetje ouderwetse” sound wegkomt. Een ieder ander die zo’n single / album uitbrengt flopt. Dan zie je maar hoe populair Marco nog steeds is.

      /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    Misschien niet het hipste Nederlandstalige product ooit, maar wel een aardig nummer.

    Leuke video.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>