Hit of Shit: Di-Rect – Daydreams In a Blackout

Verfrissend en sterk geluid mogelijk inleiding voor nummer 1-album?

Op 5 april komt het nieuwe album van Di-Rect uit. Daydreams In a Blackout. De plaat staat al in de pre-order en na You & I is nu ook de titeltrack als single uit.

De lancering gaat gepaard met filmpjes van anderhalve minuut op Youtube, nog geen volledige videoclip. Die miniclipjes slaan goed aan bij fans en geven een aardig idee van het nieuwe werk van de band. Di-Rect 2.0 schrijft een fan in een reactie op hun Facebookpagina, en dat is helemaal geen gekke omschrijving.

Daydreams In a Blackout klinkt verfrissend en sterk. De kans dat het album net als This Is Who We Are uit 2010 en Time Will Heal Our Senses uit 2011 begin volgende maand binnenkomt in de top 10 is heel groot. Of het een nummer 1-notering wordt zoals All Systems Go uit 2005 is een spannender vraag!

iTunes: Daydreams In a Blackout
Bol: Daydreams In A Blackout (Limited Editie)

Di-Rect - Daydreams In a Blackout

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Di-Rect – Daydreams In a Blackout

  1. Henk

    Ik vind Di-Rect helemaal kloppen sinds die nieuwe zanger erin zit. De muziek spreekt mij sinds die tijd ook aan. Deze song vraagt naar meer.

      /   Reply  / 
  2. Angela

    Sluit me helemaal aan bij de woorden van Henk. En niet alleen Marcel is een grote winst voor de band, laten we ook Vince niet vergeten!
    Voorheen vond ik Di-rect ‘wel leuk’ maar sinds de komt van deze 2 mannen ben ik groot fan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>