Eva Simons gast bij Toppers in Concert

Naast 2 Unlimited scoren Toppers nog een internationale dance-act

Het moest eigenlijk een verrassing blijven, maar Gerard Joling praatte donderdagavond in de talkshow RTL Late Night zijn mond voorbij. Eva Simons is één van de artiesten die als gast zal optreden tijdens Toppers In Concert 2014.

Het grootste meezingfeest van het jaar vindt dit jaar plaats op 24, 29, 30 en 31 mei in de Amsterdamse Arena. Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom vieren het 10-jarig jubileum van De Toppers. Het thema is Made in Holland.

Uiteraard is Topper van het eerste uur Gordon ook te gast. Eerder waren 2 Unlimited en André van Duin al bevestigd als gastacts. Toch leuk hoe De Toppers met Eva en 2 Unlimited een internationale invulling geven aan hun thema.

De drie concerten zijn inmiddels natuurlijk al helemaal uitverkocht. De dresscode is dit jaar rood, wit, of blauw afhangend van de ring waarin je zit in de Arena.

Bekijk video

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eva Simons gast bij Toppers in Concert

  1. Gea

    Leuk! Er is ook nog een toppersconcert op donderdag 29 mei, dit jaar doen ze 4 avonden.

      /   Reply  / 
    1. Marcus Lucas Auteur

      Bedankt voor de toevoeging Gea, ik pas het aan!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>