Wudstik begint eigen platenlabel met Ali B

Nieuwe single ‘Mooi’ komt uit op geboortedag Wudstiks tweede kindje

Wudstik deed vorig jaar mee aan het vierde seizoen van The Voice of Holland. Hij bereikte de halve finale en er werd veel van hem verwacht. Terwijl Wudstik het podium verliet riep zijn coach Trijntje dat er al een album voor hem klaarlag.

Die belofte is niet ingelost. Het hoe en waarom kennen we niet, maar Wudstik (Jermain van der Bogt) hield contact met Ali B, een andere coach uit de show. De mannen onthullen nu dat zij samen het label Machina Music opzetten en Wudstik heeft daarbij ook een deal met Ali’s managementkantoor SPEC Entertainment.

‘Ali doet geen beloftes, hij heeft zijn hart op zijn tong en maakt van alles een uitdaging of een missie. Dat in combinatie met zijn creativiteit en open mind maakt het een fijne gast om mee te werken’, aldus Wudstik in een eerste reactie.

Ali prijst Wudstiks talent: ‘In combinatie met mijn ondernemingsdrang een recept voor hele mooie dingen’. Een eerste nieuwe single met de titel ‘Mooi’ ligt al klaar.

Op de release moeten we nog eventjes wachten. Wudstik zal het nummer uitbrengen op de geboortedag van zijn tweede kind. Zijn vriendin is deze maand uitgerekend, dus heel erg lang zal het niet meer duren. We zijn benieuwd!

Ali op Twitter en Facebook • Wudstik op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>