Hit of Shit: Nick & Simon – Pak Van Mijn Hart (video)

Nieuwe single in aanloop naar filmpremière, kerstalbum en -concert

De nieuwe single van Nick & Simon is de titelsong van de gelijknamige nieuwe Nederlandse feestdagenfilm Pak Van Mijn Hart. Nu al in de top 10 van iTunes!

Nick & Simon verkeren lekker vroeg in kerstsferen. Begin november komt namelijk hun nieuwe kerstalbum uit en op 19 en 21 december geeft het populaire duo een groot kerstconcert in het Rotterdamse Ahoy. De 21ste is al uitverkocht, maar voor de 19de zijn nog kaartjes. Wees er snel bij, want die verkoopt vast ook uit.

Christmas With Nick & Simon – It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas (CD+DVD) is bijna geheel Engelstalig en bevat zes nieuwe liedjes en twee bijzondere duetten. Simon zingt een nummer met Miss Montreal en Nick met de Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons. Interessante combinaties!

Pak Van Mijn Hart is een soort country-gospel-Nederpop. Een authentiek Nick & Simon-liedje waarmee de twee aantonen hoe breed hun muzikale pallet is. De kerstmanpakken in de clip zijn hilarisch, maar dit is een serieus goede productie!

Pak Van Mijn Hart op iTunes en Spotify

Nick & Simon - Pak Van Mijn Hart

Loading ... Loading ...

Nick & Simon op Twitter en Facebook

Videoclip

De film Pak Van Mijn Hart draait vanaf 6 november in de bioscoop. Met in de hoofdrollen Chantal Janzen, Benja Bruijning, Fedja van Huet en Halina Reijn.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Nick & Simon – Pak Van Mijn Hart (video)

  1. Johan van de Velde

    Aardig gospel-tintje, al is het een pastiche en wordt de integriteit door de aanwezigheid van Zwarte Piet in de video verder aangetast.

      /   Reply  / 
  2. @lbert

    Nou dit valt me heel erg mee een erg lekker nummer, niet hetzelfde zoetsappige gezever van altijd , maar eindelijk eens een leuke single van Nick & Simon

      /   Reply  / 
  3. Laura Damen

    Gaaf nummer weer van de heren

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>