MTV EMA 2014: Countdown en livestream

#MTVEMA live vanuit Glasgow, Schotland met gastvrouw Nicki Minaj

Update klik: MTV EMA 2014: Alle winnaars en terugblik

Het is bijna zover! De 2014-editie van de MTV EMA live vanuit Glasgow. Een van de grootste muziekevenementen van Europa, dit jaar gehost door Nicki Minaj.

Op de officiële website mtvema.com kan je vanaf 20.00 uur een livestream zien van de red carpet show. Tijdens de grote show biedt MTV daar ook een second screen experience, inclusief de main show maar ook veel backstage beelden.

MTV EMA begint om 21.00 uur op MTV en mtvema.com

Het is handig om de awardshow op tv te kijken want dan heb je jouw tweede scherm vrij om de extra’s op mtvema.com en sociale media te volgen. Meest gebruikte hashtag is #mtvema en volg MTV EMA op Twitter en Facebook.

• MTV EMA 2014: Wie zijn de genomineerden?
• MTV EMA 2014: U2 en Alicia Keys treden op
• MTV EMA 2014: Hollandse sterren fantaseren
• MTV EMA 2014: Kensington wint Best Dutch Act

Er zijn optredens van onder meer U2, Alicia Keys, Ariana Grande, Ed Sheeran, Charli XCX, Kiesza, Enrique Iglesias en Royal Blood. De winnaar van de Global Icon award is al onthuld. Die prijs gaat dit jaar naar rocker Ozzy Osbourne.

Officiële promo

Foto: MTV / Getty Images.

Er zijn ook onofficiële streams. Onder voorbehoud de volgende links, want ik weet niet of ze probleemloos zullen werken. Ik zou ze niet gebruiken maar als je echt een alternatief nodig hebt dan kan je het hier of hier of hier proberen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>