Extra concert Toppers In Concert 2015

29 en 30 mei zo goed als uitverkocht, extra show een week eerder

Zoals verwacht is een extra dag toegevoegd aan Toppers In Concert 2015. Dat gebeurde in voorgaande jaren ook. Het is een gigantisch populair evenement.

De aanhoudende vraag naar kaartjes heeft Gerard, Jeroen en René doen besluiten om zaterdag 23 mei toe te voegen in hun agenda. Vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei zijn vrijwel uitverkocht. Daar zijn nog maar enkele tickets voor beschikbaar. Ook kan je voor die data nog op een wachtlijst geplaatst worden.

‘Wij vinden dat alle trouwe Toppers-fans in de gelegenheid gesteld moeten worden om ook de 11e editie mee te kunnen vieren. Daarom zijn we met de Arena op zoek gegaan naar een geschikte extra datum’, zo melden De Toppers.

Het thema van 2015 is Crazy Summer Edition en de eerste gasten zijn ook al onthuld. De legendarische Amerikaanse disco-act The Village People komt optreden. De kaartverkoop voor de show op 23 mei begint morgen, zaterdag 20 december, om 9.00 uur ’s ochtends. Voor tickets check je toppersinconcert.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>