Marcel van Di-Rect Nederlandstalig bij VVAL

Hazes-klassiekers Een Beetje Verliefd en Kleine Jongen op playlist

Vanavond begint de zeventiende editie van de Vrienden van Amstel Live. De uitverkochte concertreeks van negen avonden loopt tot en met 31 januari.

De Telegraaf onthult vandaag alvast een bijzondere samenwerking die de concertgangers kunnen verwachten. Jeroen van Koningsbrugge zal samen met Di-Rect-frontman Marcel Veenendaal een paar liedjes van André Hazes zingen.

Nederlandstalig zijn we van Di-Rect niet gewend. ‘Dus daar zit voor mij wel een uitdaging. Ik hoop maar dat de zaal me een beetje meehelpt’, aldus Marcel.

Uit Jeroens reactie in de krant valt op te maken dat de twee vermoedelijk de Hazes-klassiekers Een Beetje Verliefd en Kleine Jongen zullen vertolken. Welke andere artiesten zullen optreden is nog geheim. Xander de Buisonjé is erbij als gastheer. Gers Pardoel waarschijnlijk ook. Hij versprak zich eerder op 3FM.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Marcel van Di-Rect Nederlandstalig bij VVAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>