Symphonica in Rosso 2015 weer met Borsato

Symfonisch popspektakel dit jaar niet in GelreDome maar Ziggo Dome

Het gerucht ging vandaag al hardnekkig rond en vanavond heeft hij het in RTL Boulevard bevestigd: Marco Borsato doet dit jaar opnieuw Symphonica in Rosso.

De gesprekken tussen de zanger en de organisatie zijn in een vergevorderd stadium. Het muziekspektakel vindt dit jaar echter niet meer in de Arnhemse GelreDome plaats. Waarschijnlijk wordt het de Ziggo Dome in Amsterdam.

Marco deed ook de eerste editie van Symphonica in Rosso in 2006. Daarna volgden Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting, Nick & Simon, Doe Maar en Anouk. Vorig jaar ging het niet door omdat er geen geschikte act werd gevonden, met genoeg tijd om zo’n grootschalig project in te passen.

Het evenement werd tot 2009 georganiseerd door The Entertainment Group, de productiemaatschappij die uiteindelijk op dramatische wijze failliet ging. De Symphonica in Rosso- formule werd daarna overgenomen door Mojo Concerts.

Over de kaartverkoop is nu nog niets bekend. De organisatie zal vermoedelijk binnenkort met meer informatie komen. Tickets koop je dan via de officiële site en je kan Symphonica in Rosso uiteraard ook volgen op Facebook en Twitter.

Video: Borsato’s Symphonica in Rosso 2006 met Rood (10 minuten)

Shoppen: Marco Borsato Symphonica In RossoPaul de Leeuw Symphonica In RossoLionel Richie Symphonica In RossoNick & Simon Symphonica In RossoDoe Maar Symphonica In RossoAnouk Live At Symphonica In Rosso

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Symphonica in Rosso 2015 weer met Borsato

  1. Marc

    En dan te bedenken dat Gelredome er mede voor heeft gezorgt dat hij niet falliet is gegaan. Gratis SIR met Diana Ross en Marco en friends. Schofterig is het!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>