Borsato zet teller Symphonica in Rosso op elf shows

Met als gasten Jeroen v Koningsbrugge en meidengroep O’G3NE

Niet twee keer, niet vier keer, niet zeven keer en niet tien keer. Nee, maar liefst elf keer zal Marco Borsato de komende shows van Symphonica in Rosso uitvoeren. Een record! Misschien komen daar nog extra data bij, dat moeten we afwachten.

Marco is zwaar overdonderd door het succes. ‘Bij de aankondiging van de eerste twee concerten, hoopte ik dat we vier concerten in totaal konden doen maar ongelofelijk, we kondigen nu de elfde show al aan’, zo zegt een blije Marco.

Er zijn inmiddels twee gast-acts bevestigd die met Marco zullen optreden. Zijn pupillen van O’G3NE uit The Voice doen mee, en ook Jeroen van Koningsbrugge zal erbij zijn en onder meer zijn Passion-versie van Borsato’s Wit Licht vertolken.

De elfde show vindt plaats op woensdag 2 maart. De concerten in 2015 zijn uitverkocht. Er zijn nog wel tickets voor de vier shows in februari 2016.

Om kaarten te bestellen check je symphonicainrosso.nl

Symphonica in Rosso op Twitter en Facebook • Marco op Twitter en Facebook

Shoppen: Marco Borsato Symphonica In RossoPaul de Leeuw Symphonica In RossoLionel Richie Symphonica In RossoNick & Simon Symphonica In RossoDoe Maar Symphonica In RossoAnouk Live At Symphonica In Rosso

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>