Nick & Simon lanceren zesde album in Paradiso

Nieuw popalbum belooft ‘sterke metamorfose’ van Nick & Simon-sound

Op vrijdag 18 september komt een gloednieuw album van Nick en Simon uit. Als we het persbericht mogen geloven wordt het een ‘Nederlandstalig popalbum waarbij de sound van Nick & Simon een sterke metamorfose doormaakt’.

De plaat heeft de titel Open gekregen en zal op 2 oktober voor het eerst live gepresenteerd worden in de Amsterdamse poptempel Paradiso. De eerste single van het album is getiteld Open Je Hart en komt op vrijdag 28 augustus al uit.

Gelijktijdig met de albumrelease komt ook een Nick & Simon-glossy uit. De afgelopen maanden werkte het duo intensief samen met hun vaste producer Gordon Groothedde aan de tracks. Zij deden onder meer inspiratie op tijdens hun laatste reis voor het tv-programma The Dream in Ierland en Engeland.

Album reserveren kan nu op Bol.com klik: Open

De kaartverkoop voor het concert in Paradiso begint aankomende zaterdag 13 juni. Kaarten zijn vanaf dan verkrijgbaar via de site van Paradiso en Ticketmaster.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>