Hit of Shit: André Hazes Jr. – Leef (video)

Heel fijn nieuw Hollands lied, van ballad naar uptempo en weer terug

Het zat André Hazes Jr. vorige week niet mee. Hij werd kort opgenomen in het ziekenhuis wegens een darmontsteking. En dat zo kort voor de lancering van zijn nieuwe single. Gelukkig is die infectie opgelost en kan hij weer aan het werk.

Werk is er genoeg, want zijn single Leef slaat prima aan. Hij begon vrijdag in de top 10 van iTunes, maar is daarin inmiddels al wel weer een heel stuk gezakt. Met optredens op onder meer het Muziekfeest op het Plein en airplay op radiozenders zal André de single hopelijk de komende weken een extra push geven.

Dat zou mooi zijn want ‘Leef’ is een goed nummer. Echt Hollands lied, gaat van ballad naar uptempo en weer terug, en André geeft het frisheid. De productie klinkt niet goedkoop. Niet zo’n plastic synthesizergeluid dat we nog weleens horen bij schlagers en levensliederen. Nee, dit is echt heel fijn gemaakt!

Leef op iTunes en Spotify

André Hazes Jr. - Leef

Loading ... Loading ...

Videoclip: Leef

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: André Hazes Jr. – Leef (video)

 1. Yoshi

  vreselijk..

    /   Reply  / 
 2. Wilma

  Pakkend lied! Mooie clip in samenwerking met Bartho!
  Uit het leven gegrepen!

    /   Reply  / 
 3. Wil

  Helemaal te gek, fantastisch ik draai ‘m minimaal 1 x per dag.
  Ben een echte Hazes (Sr.) fan en Jr. doet ‘t geweldig, hij kan groter worden dan z’n vader. Ga lekker zo door André. Kus Wil

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>