Natalie La Rose lanceert clip bij Around The World

Grootste Nederlandse doorbraak in jaren doorgezet met prachtige clip

2015 is het jaar van de internationale doorbraak van Natalie La Rose. Na het doorslaande succes van haar debuutsingle Somebody werd opvolger Around The World gelanceerd, met een feature van de Amerikaanse rapper Fetty Wap.

Bij die single is nu ook een officiële video uit. Het nummer scoort vooralsnog ietsje minder dan Somebody maar met die doorbraaksingle legde Natalie de lat meteen heel hoog. Around The World begint bescheiden met iTunes-noteringen in de Emiraten en Saudi Arabië, en een virtuele 177ste plaats in de Verenigde Staten.

In Spotify staat de single inmiddels al op 3,3 miljoen plays. Dat lijkt weinig vergeleken met de ruim 118 miljoen waar Somebody nu op staat, maar in het bredere plaatje is dat nog altijd een uitstekende score. Bovendien zit er zeker nog een verdere stijging in, en deze prachtige videoclip zal daar vast bij helpen!

Around The World op iTunes en Spotify

Natalie La Rose ft Fetty Wap - Around The World

Loading ... Loading ...

Videoclip: Around The World

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Natalie La Rose lanceert clip bij Around The World

  1. BéTé

    Inderdaad een prachtige clip !!

      /   Reply  / 
  2. Jos

    Qua airplay stond ze gisteren op #97 in de VS (audience impressions), ze wordt gedraaid op de Pop (#35) en Rhytmic (#16) radio en er zit over het algemeen nog bijna dagelijks een stijgende lijn in. Ze staat momenteel op #104 in de VS (#4 van de Bubbling Under) Hopelijk zorgt de videoclip, voor het laatste zetje op een tweede hit(je) in de VS!

      /   Reply  / 
  3. ArjanH

    Met deze video moet het wel een grote hit worden!
    Wat een fantastische video met een geweldige artieste. Ze heeft echt het hele pakket. Kan me niet heugen dat we ooit zo’n goeie clip hebben gehad van een Nederlandse artiest. Ik vond het nummer niet zo goed maar als je de video er jij ziet met deze versie vind ik m super.

      /   Reply  / 
  4. BéTé

    Ik denk ook dat deze zeer geslaagde clip écht heel veel toevoegt aan dit nummer. Na vijf keer kijken verveelt hij mij in elk geval nog lang niet. Top !!

      /   Reply  / 
  5. lawl

    vind de clip tegenvallen, maar vindt het liedje beter dan somebody.

      /   Reply  / 
  6. Jayden

    tegenvallen? jeetje. welke Nederlander mag zo’n dikke clip maken. hier is veel budget voor uitgetrokken. het ziet er heel internationaal en gelikt uit. commercieel is het perfect doordacht. nice!

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      + 1

      Ja, diepe buiging voor de choreograaf, styling etc. Past perfect bij de sfeer van de song… sluit naadloos aan.
      En niet in de laatste plaats voor Natalie zelf… wat een goede danseres tussen alle anderen.

        /   Reply  / 
    2. Johan van de Velde

      Ja, dit is een prima, super professionele video, waarin La Rose weer laat zien een echte performer te zijn.

      Overigens denk ik dat er met haar op een jonge meisjes-doelgroep wordt gericht. Haar image is sexy, maar onschuldig. Om de kids niet af te schrikken zit Fetty Wap dan ook niet in de clip.

      Echt pop dus. Beetje ala Spice Girls.

        /   Reply  / 
      1. musiclover

        Helemaal met je eens…
        Ze ziet er sexy uit in de video, maar niet te sexy. Styling is supergoed over nagedacht. De (jonge) meiden zullen haar geweldig vinden en (oudere) mannelijke fans zeker ook.

        Ik vind de danspasjes onwijs goed gedaan, petje af..ik kreeg by bepaalde scenes wederom een Britney (I’m a slave for you) gevoel erbij, gemixed met rihanna en aliyah. Met deze best goede videoclip (dat ook echt wel nodig is voor deze song) denk ik echt wel dat ze weer een leuke hit onder haar arm heeft…

        Heel spannend allemaal ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren voor haar! Haar team zijn echt gericht haar een internationale ster te maken….. ben benieuwd.

          /   Reply  / 
    3. lawl

      Nou ik had iets anders verwacht. Dat de clip donkerder zou zijn met veel lichteffecten en een uitgebreide dansscene enz en dat fetty wap er ook in zou zitten.

        /   Reply  / 
  7. Johan van de Velde

    De Engelse radiostations beginnen nu Around The World te draaien.

    Hopelijk wordt ook dit nummer daar een succes.

    Heb niet de indruk dat het op de Nederlandse radio gedraaid wordt. Vreemd.

      /   Reply  / 
    1. Jos

      Nu ook officieel in de UK uitgebracht. Ligt op koers om in de top 10 te eindigen! Staat momenteel op #6 bij I-tunes in de UK.

        /   Reply  / 
      1. BéTé

        Kijk dat zijn nog eens goede berichten !! Toch wel hét bewijs dat het een goede song was …. ehhh IS :)

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>