Hit of Shit: Amber Gomaa – I Want It (video)

Amber werkte met onder meer Jett Rebel aan haar debuut-EP

De 27-jarige soulzangeres Amber Gomaa is onlangs afgestudeerd aan het Conservatorium in Amsterdam. Voor haar studie werkte zij als backingvocalist bij onder meer Alain Clark, Waylon, Giovanca, Acda en de Munnik en VanVelzen.

Daarna werd ze backing en toetsenist bij de shows van Jett Rebel, die ook haar zelfgeschreven debuut-EP Sun Gazing produceerde. Die EP komt op 28 augustus uit, maar de eerste single is er al, en op Facebook enkele teasers. 3FM besloot begin deze maand om Amber meteen tot Serious Talent te bombarderen.

Amber: ‘Mijn doel met deze EP was om mijn eigen sound neer te zetten met songs die niet zo voor de hand liggen. Ik word zelf heel onrustig als ik te lang in een comfortzone blijf hangen, ik wil mensen blijven verrassen. Soms zelfs op het verkeerde been zetten. Ik denk dat dat met Sun Gazing is gelukt!’

Een doorslaande hit zal I Want It vermoedelijk niet gauw worden. Het is geen supercatchy radiopop. Het nummer is een beetje vreemd maar wel lekker. Voor de liefhebber van relaxte pop-jazz met flipperkastgeluiden.

I Want It op iTunes en Spotify

Amber Gomaa - I Want It

Loading ... Loading ...

Videoclip: I Want It

Amber Gomaa op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Amber Gomaa – I Want It (video)

  1. Johan van de Velde

    Nee, een doorslaande hit zal dit niet worden. Daarvoor is het refrein veel te zwak en eentonig.

    Jammer, want de, best leuke, coupletjes verdienen méér.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>