Mr. Probz lanceert alsnog video bij Do It All Again

Debuutalbum uit 2013 nog steeds goed voor prachtige singlereleases

Het album The Treatment van Mr. Probz kwam in september 2013 al uit, en daarvoor was de plaat ook een tijdje gratis te downloaden. Toch heeft Probz nu besloten om het nummer Do It All Again alsnog als single met clip te lanceren.

Een strakke move want het is voor veel fans een van de mooiste tracks van die plaat. Het heeft de herkenbare Probz-sound met een melancholische ondertoon. Dat het liedje geen rap bevat is voor mainstream popliefhebbers vast ook fijn.

Op dit moment scoort Mr. Probz nog steeds in zo’n twintig landen met Waves, en in een handjevol landen met zijn Armin van Buuren-collaboratie Another You.

Do It All Again ligt qua vibe in lijn met de hits Waves en Nothing Really Matters. Daarom is het wel goed dat deze release een stuk later komt. Zo kunnen we het nummer op zijn eigen waarde schatten zonder al te veel te vergelijken.

Do It All Again op iTunes en Spotify

Mr. Probz - Do It All Again

Loading ... Loading ...

Videoclip: Do It All Again

Thanks for all the love & support! I've always wanted to make a video for this song and we couldn't have done it without your help. Let's see how far we can pushh this one.. 󾭞🏼

Posted by Mr. Probz on Sunday, August 16, 2015

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mr. Probz lanceert alsnog video bij Do It All Again

  1. Johan van de Velde

    Ook al zou dit nummer nóg twee jaar later zijn uitgebracht, het zal altijd met Waves vergeleken worden.

    Dat was namelijk de enige echte internationale hit voor Probz en dan ook de reden om dit soortgelijke – Do It All Again ;) – maar zwakkere en nogal saaie lied uit te brengen.

    Hopelijk komt ie met interessanter nieuw materiaal, want Probz is een uitstekende zanger.

    Hier hoor ik geen (internationale) hit in.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>