Hit of Shit: Xerxes Naseri – Geen Twijfel (video)

Nederlandstalige R&B-zanger solide richting definitieve doorbraak

Dat de hitlijsten niet heilig zijn bewijst Xerxes Naseri met zijn meest recente single Geen Twijfel. Een bijzonder lekker Nederpopliedje met een Caribisch vibe.

Het nummer kwam afgelopen maart uit. De videoclip op YouTube is al bijna 500 duizend keer bekeken en de track staat in Spotify op ruim 366 duizend plays. Toch heeft de single nooit de grote charts gehaald. Best wel zonde.

Xerxes heeft ook nog een Nederlandstalige versie gemaakt van El perdón, de zomerhit van Nicky Jam & Enrique Iglesias. Die kan je hier gratis downloaden.

Geen Twijfel, door Xerxes met Nikki Dekker geschreven, geproduceerd door Oliver de la Rosa, toont net als zijn debuut Jij Bent Van Mij hoe veelbelovend deze Nederlandstalige R&B-zanger is. Hopelijk spoedig zijn definitieve doorbraak!

Geen Twijfel op iTunes en Spotify

Xerxes Naseri - Geen Twijfel

Loading ... Loading ...

Videoclip: Geen Twijfel

Xerxes Naseri op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Xerxes Naseri – Geen Twijfel (video)

  1. tammer

    Deze plaat staat pas op de 74e plaats in de Nederlandstalige youtube top 100 van 2015. Het is ook geen heel bijzonder liedje. Wel een mooie clip (Rotterdam!) en een mooie jongen.
    Een video die nu al op de 14e plaats staat met 2 miljoen kliks in 1 maand heb ik hier helaas nog niet gezien: https://www.youtube.com/watch?v=FpOkbXPb8Fk

      /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    Prima jonge talentvolle zanger, die met het juiste materiaal best weleens zou kunnen doorbreken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>