Hit of Shit: Pieter van der Zweep – Zal De Liefde Winnen (video)

25-jarig Nederpop-talent werkt aan debuutalbum voor grote doorbraak

Na een aantal solide singles werkt Pieter van der Zweep momenteel met zijn muzikale partner Robert Dorn aan zijn debuutalbum. Kan hij daarmee de status van veelbelovend talent definitief omzetten in vaste waarde in de Nederpop?

Pieter timmert trouwens al heel behoorlijk aan de weg in onze muziekscene. Zo stond hij in de voorprogramma’s van onder meer Jan Smit, Nick & Simon en 3JS, nam hij een duet op met Do, zong hij de titelsong voor de film Smoorverliefd, en is hij een graag geziene artiest op feesten en partijen door het hele land.

Maar om echt door te stoten richting de A-list is een albumrelease natuurlijk ideaal. Het is boeiend om te zien hoe deze 25-jarige zanger tot nu toe zijn eigen pad volgt zonder grote platenlabels, talentenshows of coverwerk. Dat verdient sowieso respect. Het vergt veel passie en doorzettingsvermogen.

Pieters nieuwe single Zal De Liefde Winnen geeft alvast een indruk van wat je kan verwachten van zijn debuutalbum. Dat hij een beetje een Borsato-timbre in zijn stem heeft wisten we al, maar dit is bovenal prima mainstream Nederpop.

Zal De Liefde Winnen op iTunes en Spotify

Pieter van der Zweep - Zal De Liefde Winnen

Loading ... Loading ...

Videoclip: Zal De Liefde Winnen

Pieter van der Zweep op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Pieter van der Zweep – Zal De Liefde Winnen (video)

  1. Emma weening

    Super artiest en prachtige muziek.snap niet dat niemand het oppakt!! De nieuwe Marco Borsato!!! Zeker weten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>