Eindelijk Nederlandstalig album van Do van Hulst

Nieuw geschreven Nederlandstalig materiaal met Franse chanson-vibe

Na deelnames aan De Beste Zangers van Nederland en presentiewerk voor de SBS-show Lekker Nederlands geeft zangeres Do eindelijk meer invulling aan haar liefde voor Nederlandstalige muziek. Ze lanceert volgend jaar een heel album!

Dat onthulde Do donderdagochtend bij Jan Smit op radiozender 100% NL. Het wordt geen coverplaat maar een album met nieuwe Nederlandstalige liedjes. Alle songs voor het album zijn klaar. De release kunnen we in 2016 verwachten. Het leukste van muziek is volgens de zangeres dat het publiek echt voelt wat ze zingt.

Filmisch

‘Ik heb voor het eerst gewoon geen concessies gedaan aan met wie ik wilde werken, en hoe ik het wilde doen’, aldus Do. ‘In eerste instantie om de toon te zetten, ben ik met negen schrijvers naar een prachtige boerderij in Frankrijk gegaan en daar hebben we vijf dagen alleen maar met elkaar geschreven.’

De Nederlandstalige debuutplaat van Do krijgt een Frans tintje. In de stijl van Liefde Van Later, zo omschrijft zij de stijl als ‘sferisch, filmisch’. Dat is volgens Do heel goed gelukt. Zij is supertrots en kan niet wachten om het te laten horen.

Voorproefje

In de uitzending kan je al een kort voorproefje terugluisteren van het uptempo lenteliedje Zonder Jou. Ze zijn momenteel in gesprek om dit nummer volgend jaar ook op een soundtrack van een nieuwe Nederlandse film toe te voegen.

Do scoorde in 2011 uit de Beste Zangers een nummer 1-hit in de Single Top 100 met Hij Gelooft In Mij, en in 2004 kwam ook het duet Voorbij dat zij zong met Marco Borsato op de eerste plaats in de singles-chart. Afgelopen seizoen maakte zij in de Beste Zangers indruk met onder meer Laat Me en Kom Maar Bij Mij.

Video: Do met Hij Gelooft In Mij (live)

Foto: Sterren.nl • Do op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Eindelijk Nederlandstalig album van Do van Hulst

  1. nadine

    EINDELIJK! haar stem leent zich hier perfect voor!

      /   Reply  / 
  2. Yep

    YESSS super excited!!!!!!!

      /   Reply  / 
  3. tammer

    Ik vrees het ergste. Misschien de mooiste vrouwenstem van Nederland maar de producties met degenen waarmee ze nu werkt zijn vooral om te janken geweest. Zo versleten en oubollig. Afwachten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>