Nieuw album Ronnie Flex staat gepland voor april

‘Dit was het jaar waarover ik het ga hebben tegen mijn kleinkinderen’

2015 was het jaar waarin Ronnie Flex definitief doorbrak bij het grote publiek. Als het aan de zanger, rapper en producer ligt wordt 2016 minstens zo succesvol.

Na Drank & Drugs met Lil’ Kleine en nu Niemand met Mr. Polska is het niet de vraag óf Ronnie een nieuwe hit gaat scoren, maar wanneer, hoe en met wie? Het 23-jarige multitalent werkt momenteel in het Friese Grauwe Kat aan zijn tweede studioalbum. RTL Boulevard zocht hem op en kreeg een rondleiding.

Ronnie werkt onder meer met topproducer Boaz van de Beatz. Hoewel hij ook graag internationaal zou willen doorbreken (‘Mijn goeie voornemen voor 2016 is werken aan een album van Justin Bieber’) wordt deze nieuwe plaat in ieder geval opnieuw Nederlandstalig. Naar alle verwachting komt ‘ie in april uit!

Ronnie Flex meest gestreamde NL artiest van 2015

Video: Ronnie in RTL Boulevard

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw album Ronnie Flex staat gepland voor april

  1. tammer

    Bijna onmogelijk om nog zo een jaar neer te zetten. 16 hits in 1 jaar (2015) met een kleine 100 miljoen views. Dat heeft geen enkle artiest in Nederland ooit gehaald. Nu nog even Marco Borsato inhalen, de artiest met de meeste hits tot dusver, en Ronnie kan zijn kleinkinderen vertellen dat ie de grootste ooit was.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>