Hit of Shit: Isabella – Take Me To The Water (video)

Kan soapster de status van eendagsvlieg ontstijgen met eurodance?

Zangeres Isabella Smit werd bekend door haar deelname aan realitysoap Utopia. In de zomer van 2014 scoorde ze dankzij die show samen met Wolter Kroes zelfs een nummer 1-hit met Ik Ben Je Prooi. Dat was een kortstondige hype.

Maar Isabella heeft zo wel een fanbase opgebouwd, zij schnabbelt lekker in het land met optredens en komende kerstconcerten. Haar nieuwe single Take Me To The Water scoort momenteel rond de veertigste plek in de iTunes Top 100. Kan zij met deze eurodance-single de status van eendagsvlieg ontstijgen?

Het nummer is een vertaling van Dit Is Niet Mijn Wereld, de single die Isabella vorige maand lanceerde. Het is prijzenswaardig om een lied in twee talen uit te brengen, maar goeie genade, dit accent en die videoclip kunnen echt niet hoor. Nee, het is leuk voor haar fans en op de braderie in Leuven, maar echt, nee.

Er is weinig nodig voor een notering in de iTunes Top 100 en het nummer doet vrijwel niets in Spotify. De Nederlandstalige versie is in zes weken tijd krap 1800 keer beluisterd en de Engelstalige versie nu nog minder dan duizend keer.

Take Me To The Water op iTunes en Spotify
Dit Is Niet Mijn Wereld op iTunes en Spotify

Isabella - Take Me To The Water / Dit Is Niet Mijn Wereld

Loading ... Loading ...

Videoclip: Dit Is Niet Mijn Wereld

Videoclip: Take Me To The Water

Isabella op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Isabella – Take Me To The Water (video)

  1. Johan van de Velde

    Aan deze geendagsvlieg hoeven we toch geen aandacht te geven?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>