Hit of Shit: Two Crooks & F1rstman – Op En Neer

Potentiële zomerhit van 2016 of subtopper die zachtjes zal passeren?

Als het aan Two Crooks & F1rstman ligt is de zomer al begonnen! Hun nieuwe single brengt je meteen in sexy vakantiesferen. Nu is het een goed moment om potentiële zomerhits te lanceren. Die van vorig jaar kwamen ook rond deze tijd uit.

Maar heeft Op En Neer het in zich om maandenlang te blijven scoren? Dat is minder duidelijk. Het nummer is momenteel een subtopper. De track staat al acht weken in de Single Top 100 maar kwam nog niet hoger dan de 68ste plaats.

In Spotify staan de mannen op een respectabele 1,2 miljoen plays, op YouTube al op bijna 1,8 miljoen views, maar in iTunes beweegt Op En Neer momenteel rond de 80ste plaats. Lukt het om door te stomen richting de top van de grote charts?

Op En Neer op SpotifyDeezeriTunes

Two Crooks & F1rstman - Op En Neer

Loading ... Loading ...

Videoclip: Op En Neer

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Two Crooks & F1rstman – Op En Neer

  1. Johan van de Velde

    Leuk beatje, maar beetje onzinnige (gedeeltelijke) cover van Shaggy’s ‘It Wasn’t Me’.

      /   Reply  / 
  2. tammer

    Lekker nummer. De vorige plaat van Two Crooks , zie hier https://www.youtube.com/watch?v=FpOkbXPb8Fk , behaalde meer dan 10 miljoen views op youtube, maar daar zaten Ronnie Flex en Frenna ook bij. Hier met F1rstman, toch ook een geducht hitkanon in de clubs.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>