Hit of Shit: TP4Y – Million Bucks (video)

Clip is een hit, professioneel en gelikt, maar is het herkenbaar genoeg?

De video bij de nieuwe single van meidengroep TP4Y is in drie dagen tijd al ruim 117 duizend keer bekeken. Dat de mannen van B-Brave in de clip figureren zal daar vast een handje bij geholpen hebben. De single online hypen is gelukt.

De productie is uitstekend. Het ziet er gelikt uit, en zo klinkt het ook. Ik vraag me wel af of de melodie en de sound sterk genoeg zijn om zonder de videoclip overeind te blijven. Slecht is dit zeker niet, maar heeft het genoeg eigenheid?

Ik bedoel, als je een liedje hoort van B-Brave dan hoor je zo dat het B-Brave is en niet MainStreet, en andersom. En bijvoorbeeld Sharon Doorson en Eva Simons zullen we ook niet gauw door elkaar halen. Al zingen ze iets in een soortgelijk genre, je hoort toch meteen wie het is. Bij TP4Y is dat (nog) wat minder duidelijk.

Authenticiteit en herkenbaarheid zijn in de muziek vaak belangrijker dan zuiver elke noot halen en een vette clip maken. Maar toch, deze nieuwe TP4Y-release zit buitengewoon professioneel in elkaar. Helemaal voor Nederlandse begrippen!

Million Bucks op SpotifyDeezeriTunes

TP4Y - Million Bucks

Loading ... Loading ...

Videoclip: Million Bucks

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: TP4Y – Million Bucks (video)

  1. Sven

    Dit klinkt gewoon internationaal goed. Dikke hit in de Nederlandse Top 40!
    Het is blijkbaar niet echt de smaak van onze Marcus, haha

      /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    Ik moet zeggen, dit product valt me reuze mee.

    Prima gezongen en geproduceerd en al lijken deze dames niet zo energiek te zijn als bijvoorbeeld de dames in ‘Bang Bang’, waar dit nummer wat aan doet denken, het is toch een leuk swingend plaatje.

      /   Reply  / 
  3. evaa

    Sven. Het staat niet in Top 40 hoor. En eerlijk gezegd zie ik het daar niet in terecht komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>