Hit of Shit: Nicole Bus – NVI (video)

Niet Voor Iedereen • Nicole is duidelijk niet de zoveelste coverzangeres

Bij velen is Nicole Bus wellicht het bekendst van haar deelnames aan X Factor en The Voice of Holland in 2013 maar zij heeft echt veel meer noten op haar zang.

Nicole won in 2010 met overmacht de Grote Prijs van Nederland, voltooide de Nederlandse Pop Academie en is bijna afgestudeerd aan het Conservatorium. Zij maakt vanaf haar elfde muziek en was ook lang actief in de gospel-scene.

Duidelijk niet de zoveelste coverzangeres. Nicole is een échte artiest, singer-songwriter en producer. En sinds enige tijd is zij geswitcht naar Nederlandstalig! Platenlabel TopNotch herkende haar grote talent en haalde haar binnen.

Nicole’s nieuwe EP Nederlandse Bodem is geheel door haarzelf geschreven en geproduceerd. Die komt over vier dagen uit maar de single NVI – wat staat voor Niet Voor Iedereen – is er nu al. Lekkere Nederpop, relaxt en aangenaam, zo horen we het graag! We kijken uit naar de lancering van de complete EP.

NVI: SpotifyDeezeriTunes

Nicole Bus - NVI

Loading ... Loading ...

Videoclip: NVI

Nicole: Twitter, Facebook en Instagram

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Nicole Bus – NVI (video)

  1. tammer

    Prettig nummer, maar de statistieken zijn dramatisch: 20.000 kliks in een week op het grootste label van Nederland, terwijl de nieuwe Broederliefde 250.000 views haalt in 2 dagen.

      /   Reply  / 
  2. Bye

    Ja ze is een nieuwe artiest dus ik snap niet waar jij op doelt. Commercieel gezien heeft dit absoluut meer potentie op de blanke radio stations ten opzichte van een Broederliefde.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>