Hit of Shit: Niels Geusebroek – Leave A Little Love Behind

Niels komt met Wildfire Najaarstour • Single is meteen Radio 2 Top Song

Singer-songwriter Niels Geusebroek gaat weer op tournee! In het najaar begint hij aan zijn Wildfire clubtour met verschillende poppodia op het programma.

Niels onthulde dat in de show van Gerard Ekdom op NPO Radio 2. Zijn nieuwe single Leave A Little Love Behind is daar meteen uitgeroepen tot Top Song. Het nummer komt van Niels’ tweede album Wildfire dat in februari uitkwam.

‘Ik wil alle hoekjes van het spectrum verkennen. De ene keer steviger, dan weer een tokkelliedje. Veel galm, geen galm, grootse nummers en mooie kleine’, zegt Niels. ‘De band is er klaar voor, nu gaan we weer lekker spelen.’

Zaterdag treedt Niels op in de Efteling, zondag op de Westlandse Cross, en verder deze zomer onder meer in Openlucht Theater Vondelpark en op de Zwarte Cross. Voor de Wildfire Najaarsclubtour zijn bevestigd onder meer de Simplon, De Spot, Cacaofabriek, Rotown en Victorie. Check kaartverkoop.

Wildfire op SpotifyYouTubeBol.comiTunes

Niels Geusebroek - Leave A Little Love Behind

Loading ... Loading ...

Lyric video: Leave A Little Love Behind

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>