Hit of Shit: O’G3NE – Loved You First

Binnen twee weken langverwacht nieuw album • Snippets al online

De eerste single van het nieuwe album van O’G3NE is gister gelanceerd! De plaat met de titel We Got This komt vrijdag 30 september aanstaande uit.

Maar we hoeven geen twee weken te wachten op een eerste impressie want er gaat op internet al een preview met snippets van alle acht nieuwe liedjes rond. Het album We Go This is op o.a. Bol.com en iTunes nu te reserveren.

Songfestival?

Hoe zit het met het Eurovisie Songfestival in mei? O’G3NE is een favoriet om ons land een keer op het muziekfestijn te vertegenwoordigen. Volgens de regels mogen de liedjes niet vóór 1 september commercieel uitgebracht zijn. In principe komen deze nieuwe songs dus in aanmerking voor Songfestival-deelname.

Maar de meiden van O’G3NE zeiden afgelopen week tegen RTL Boulevard dat zij nog niet door Avrotros benaderd zijn. Of dat waar is, moeten we afwachten. Het kan zijn dat de omroep er nog niet uit is, en er nog gesprekken volgen. Avrotros zal vermoedelijk pas op een later moment de artiest willen onthullen.

De single Loved You First is een fijn midtempo popliedje dat nu in iTunes scoort bij de populairste 30 tracks, en in Spotify op zo’n 10 duizend plays staat.

Loved You First: SpotifyDeezeriTunes

O’G3NE - Loved You First

Loading ... Loading ...

Snippet: Loved You First


(Officiële video volgt zodra die beschikbaar is)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>